onsdag 26 januari 2011

På Hyllan..Fullt!

Nu är det nog dags att packa ned och lägga bort för det börjar bli fasansfullt..fullt, i mitt lilla krypin. Jag förhandlade kort med Stina angående utökning av mitt revir i hemmet men det gick sådär..Jag frågade Alice lite snällt om det gick för sig att ställa in lite Star Wars saker i hennes enorma rum men hon bara spottade ut ett kex på mig och skrattade. Jaja, får lägga undan lite saker för stunden, speciellt vad som komma skall,,its big, oh yeah its big! ;)
Star Wars, in a vitrinskåp far, far away..

På Hyllan..Uppdragbart


Jag och min bror har rensat på vindsförrådet i barndomshemmet, där finns allt mellan himmel och jord. Jah har samlat ihop en hel kasse med gamla instruktionsböcker och manualer samt annat kul som jag tänkte lägga upp här senare. jJag hittade bland annat två favoritprylar som jag hade när jag var liten, en uppdragbar robot och en hackspett. De var så fina att de förärats med varsin tavla :) Kan man köpa uppdragbara saker nuförtiden eller är det något som tillhör det förgångna?
Alice har någon groda som är uppdragbar men annars så sitter det ju batterier i det mesta. Nä tacka vet jag leksaker man fick dra upp med egen handkraft.