söndag 24 augusti 2008

Sneaky sommar


Ja sommaren smög sej på oss helt utan förvarning och det var bara att njuta så mycket det gick. Jag och H åkte till Gustavsberg och fikade på Snäckan, ett trevligt ställe precis vid vattnet.

Vi satt där väldigt länge och berörde många viktiga ämnen, bland annat var på caféets uteservering det var absolut bäst att sitta utifall vi skulle bli attackerade av nån eller nått.
Att sitta och ha överblick över alla som kom och gick var ju en fördel, att sitta i skuggan för att inte synas så mycket var en annan, att sitta nära hålet i buskaget var en ännu en bra ide, då hade det bara vart att springa ut i parken som en hund med svansen mellan benen :D
Som tur va kom det inga pirater eller dylikt idag heller, men när man ser priserna på cafets meny så inser man ju att de övergett sitt skepp och flyttat inomhus.

Vi satte oss och dinglade med benen på bryggan och tog en glass och solade lite mer. En ensam sjöstjärna fångade våran uppmärksamhet och vi var rörande överens att om vi likt sjöstjärnan skulle haft munnen och baken i samma öppning så skulle det vara en väldig nackdel om man skulle hångla med nån.

Att en annan skulle försöka skrämma iväg en allt för närgången mås med en liiten liten sten resulterade ju givetvis att jag lyckade träffa den mitt i prick. Det var ju inte direkt meningen men H skrattade så hon höll på att trilla i vattnet :) Så ja, inget ont som inte har nått gott i sej.
Det är tur att jobbet börjar imorgon för det händer så mycket konstigt annars :)