söndag 9 mars 2008

Uppåt väggarna..

Har det kommit nya fina tapeter minsann! 2 nya fondväggar, en i svart och en mer färg-glad och randig. Det matchade min nya soffa eller hur? Nu väntar jag bara på att mitt nya soffbord ska anlända så börjar det rummet bli färdigt för stunden. Ja, ny tv-bänk ska det ju bli någon gång med, men det får vänta ett tag.

5 kommentarer:

gunilla sa...

Skitsnyggt!
Gratulerar till soffbytet...det var nödvändigt... :)

Tesa sa...

Det finns en liten grej jag stört mig på några gånger nu när jag tittat på film hos dig. Och det är ljuset under/i tvbänken. Det stör så in i bängen, det drar ögat till sig, bättre då som du hade förut, med ljuset ovanifrån. Eller helst inget ljus alls just kring tv:n.

Annars, tapetserandet och så blev bra! Du ska få hjälpa mig maskeringstejp nån dag, du gillar ju det! :)

Henke sa...

Gunilla- ja många har klagat på min gamla soffa..ja alla rättare sagt :) men det va lite mysigare att sitta 2 i en liten soffa, i den nya får man sms varann om man vill nått, så stor är den :) ännu bättre. jag fick 1000 spänn för den gamla soffan i inbyte, 5 kronor mer än vad jag gav för den för ca 6 år sen!

Tesa- ja det är bara en tillfälligt tvbänk, har redan sett ut en, men det ekonomiska strular till det, men den nya innehåller inget ljus :) men att ljuset drar till sej uppmärksamheten är planerat, då ser man inte damm-råttorna vat det tänkt.och ja, jag är en jävel på maskeringstejp. allt annat suger jag på speciellt slipning å sånt haha. ;)

gunilla sa...

Vem f*n gav dig pengar för den gamla soffan??????????

Henke sa...

Ja du ,det är myrorna som kammat hem högvinsten så skynda, skynda, ni har alla chanset att köpa tillbaka den till ett mycket högre pris :)